26 Ιουν 2017

Αυγόρου: Ολοκληρώθηκε το 6ο Φεστιβάλ Λεβάντας (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)


Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή στο Βοτανικό Πάρκο του Αυγόρου το 6ο Φεστιβάλ Λεβάντας.

Το Φεστιβάλ ξεκίνησε στις 10 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή σε ένα πραγματικά ειδυλλιακό τοπίο του Βοτανικού Πάρκου CyHerbia ο οποίος λειτουργεί από το 2011 στο Αυγόρου.Σε ένα κατάφυτο και ολάνθιστο από λεβάντες τοπίο, το 6ο κατά σειρά φεστιβάλ λεβάντας περιελάμβανε βιωματικά εργαστήρια χειροτεχνίας, απόσταξη αιθέριου ελαίου λεβάντας και συμμετοχή στην αρωματική επεξεργασία του φυτού καθώς και περίπατο διαλογισμού στους θεματικούς βοτανόκηπους και στον λαβύρινθο.


Περισσότεροι από 7 χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους κήπους με λεβάντα σε ένα θεματικό βοτανικό πάρκο το οποίο αποτελεί ένα στολίδι στην επαρχία μας και ένα από τα πιο σημαντικά στη χώρα μας γενικότερα, καθώς προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες, ενώ το μαγευτικό αυτό περιβάλλον έχει αποτελέσει πολλές φορές πόλο έλξης για ντόπιους και ξένους επισκέπτες και φωτογράφους.


Το βοτανικό πάρκο Cyherbia είναι ανοικτό καθημερινά από τις 9 μέχρι τις 7, και βρίσκεται στο δρόμο Ορμήδειας-Αυγόρου. Πληροφορίες στο http://cyherbia.com ή στο http://facebook.com/cyherbia και στο τηλ. 99915443.

SotiraNews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.