5 Ιουν 2017

Αγία Νάπα: Κλοπές από ξενοδοχείο και κέντρο διασκέδασης


Η Αγία Νάπα έχει αρχίσει να κατακλύζεται από χιλιάδες τουρίστες από τις αρχές του Μάη και όπως ήταν αναμενόμενο άρχισαν και οι κλοπές. Συγκεκριμένα σε δύο περιπτώσεις χθες το βράδυ σημειώθηκαν δύο κλοπές σε διαφορετικές περιπτώσεις με λεία μέχρι και 67.000 ευρώ.

Τις έκλεψαν μέσα στο κλάμπ

Επώνυμες γυναικείες τσάντες, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 100 ευρώ, που ανήκουν σε δύο τουρίστριες από τη Ρωσία, έκλεψαν άγνωστοι από το μπαρ νυχτερινού κέντρου στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο τουρίστριες από τη Ρωσία, ηλικίας 33 και 32 χρόνων, ανέφεραν ότι γύρω στις 02:00 χθες τα ξημερώματα μετέβησαν για διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα και τοποθέτησαν τις τσάντες τους στο μπαρ του κλαμπ.

Οι γυναίκες κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ωρών 02:00 – 03:30 που βρίσκονταν στο κέντρο διασκέδασης άγνωστοι έκλεψαν τις τσάντες τους. Η μία τσάντα, αξίας 6 χιλιάδων ευρώ, περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ σε μετρητά και διάφορα καλλυντικά ασήμαντης χρηματικής αξίας.

Η δεύτερη τσάντα, που ήταν επίσης επώνυμη αξίας 300 ευρώ, περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 600 ευρώ και διάφορα καλλυντικά ασήμαντης αξίας.

Η αξία των κλαπέντων σύμφωνα με τις παραπονούμενες ανέρχεται στις επτά περίπου χιλιάδες ευρώ.

Τα κλαπέντα δεν καλύπτονται από ασφάλεια έναντι κλοπής. Η Αστυνομία παρέλαβε τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του νυχτερινού κέντρου για περαιτέρω εξετάσεις.

"Μπούκαραν" στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και ξάφρισανα αντικείμενα αξίας 67.000 ευρώ

Ένα ανδρικό ρολόι με δακτυλίδι, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και άλλα αντικείμενα αξίας 67 και πλέον χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν από το διαμέρισμα Αυστριακού επιχειρηματία στην Αγία Νάπα, ενώ κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο με την σύζυγό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες από επιχειρηματία από την Αυστρία ότι μεταξύ των ωρών 04:15 – 07:00, κλάπηκαν διάφορα προσωπικά του αντικείμενα από το διαμέρισμα ξενοδοχειακού συγκροτήματος όπου διαμένει στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι κλάπηκαν ένα ανδρικό ρολόι χεριού μάρκας Rolex, φτιαγμένο από πλατίνα περιορισμένης έκδοσης με δακτυλίδι χρώματος καφέ, αξίας 65 χιλιάδων ευρώ, ένας μαύρος δερμάτινος χαρτοφύλακας μεταφοράς ηλεκτρονικού υπολογιστή αξίας 200 ευρώ, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής αξίας χιλίων ευρώ, ένα στυλό μάρκας Montblanc χρώματος μαύρου αξίας 500 ευρώ, ένα στυλό χρυσό με λογότυπο της εταιρείας του παραπονούμενου χρώματος μαύρου αξίας 200 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ σε μετρητά.

Συνολικά η αξία όλων των κλαπέντων αντικειμένων ανέρχεται στις 67,050 ευρώ.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας ωστόσο, σύμφωνα με την Αστυνομία, η σκηνή δεν προσφερόταν για επιστημονικές εξετάσεις αφού είχε καθαριστεί από το προσωπικό του ξενοδοχείου πριν την άφιξη των μελών της Δύναμης. Οι αστυνομικοί προέβησαν σε δακτυλοσκοπικό έλεγχο με αρνητικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία κατά το χρόνο που έγινε η κλοπή ο επιχειρηματίας κοιμόταν με την σύζυγο του στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος όπου διέμεναν.

 Πηγή: offsite

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.