30 Ιουν 2017

Επεκτείνεται το ωράριο ναυαγοσωστών στην Αγία Νάπα


Για την καλύτερη επιτήρηση των παραλιών έτσι ώστε να προλαμβάνονται δυσάρεστα περιστατικά που πιθανό να συμβούν νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα καθώς και για να προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση στους χιλιάδες λουομένους του, ο Δήμος Αγίας Νάπας αποφάσισε και φέτος την επέκταση κατά δύο ώρες του ωραρίου εργασίας των ναυαγοσωστών του.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι το νέο θερινό ωράριο λειτουργίας της ναυαγοσωστικής Μονάδας του Δήμου, το οποίο τίθεται σε εφαρμογή από το Σάββατο 1η Ιουλίου 2017 μέχρι την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 είναι από τις 9:00-19:00 και όχι από τις 10:00-18:00 που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Η ανακοίνωση σημειώνει ότι η επέκταση του ωραρίου εφαρμόστηκε την ίδια περίοδο τις δύο προηγούμενες χρονιές, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, χωρίς να παραστεί ανάγκη για περαιτέρω επέκτασή του, αφού τα μέχρι σήμερα στατιστικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι ώρες αιχμής στις παραλίες είναι σύμφωνα με αυτές του νέου ωραρίου.

"Με την επέκταση του ωραρίου κατά δύο ώρες ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των χιλιάδων επισκεπτών που κατακλύζουν καθημερινά και τις παραλίες, αφού όπως είπε πολλοί από τους οποίους βρίσκονται στις παραλίες εκτός του υφιστάμενου ωραρίου, (10:00-18:00), έτσι ώστε να αποφεύγονται δυσάρεστα γεγονότα πριν από τις 10:00 το πρωί και μετά τις 6:00 το απόγευμα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όλες οι οργανωμένες παραλίες του Δήμου επανδρώνονται για επτά περίπου μήνες το χρόνο με τριάντα-τρεις προσοντούχους ναυαγοσώστες, έντεκα μόνιμους και είκοσι-δύο εποχιακούς, οι οποίοι είναι πλήρως εξοπλισμένοι με τον απαραίτητο ναυαγοσωστικό εξοπλισμό.

SotiraNews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.