14 Ιουν 2017

Σαββατοκύριακο για παραλία - Πρόβλεψη καιρού για τις επόμενες μέρες


Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια θα είναι μέχρι ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ για το Σαββατοκύριακο, τις ώρες του απογεύματος θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα που είναι και τα κανονικά εποχής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.