23 Ιουλ 2017

Με επιτυχία το 5ο Φεστιβάλ Πατάτας Αυγόρου (εικόνες)


Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Πατάτας Αυγόρου χθες βράδυ στο Α' Δημοτικό Σχολείο Αυγόρου.


Τρεις χιλιάδες, σχεδόν, επισκέπτες δοκίμασαν τις παραδοσιακές αλλά και τις εναλλακτικές συνταγές με πατάτα ενώ επισκέφθηκαν την έκθεση γεωργικών μηχανημάτων και φυτοπροστατευτικών προϊόντων την οποία εγκαινίασε ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης.


Μέσα στα πλαίσια του Παγκύπριου Φεστιβάλ Πατάτας παρουσιάστηκαν και εναλλακτικές χρήσεις τις πατάτας, τις οποίες ο επισκέπτης του Φεστιβάλ μπορούσε να δοκιμάσει. Με τη συνεργασία των ειδικών είχαν παρασκευαστεί σαπούνι και κρέμα προσώπου από πατάτα, καθώς και γλυκά, μερικά από τα οποία είναι η μαρμελάδα πατάτας, και το λάβα κέικ από πατάτα.


Διοργανωτής του Φεστιβάλ ήταν η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ Πατάτας σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Αυγόρου.

Μέγας Χορηγός ήταν τα τσιπς Lay's.


Στον χώρο του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε και live link με το Ράδιο Πρώτο με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Αντρέα Δημητρόπουλο και Γεωργία Αναστασίου.


Το μουσικό πρόγραμμα εμπλούτισε το παραδοσιακό σχήμα "Προσκυνητές" και το χορευτικό συγκρότημα του ΘΟΪ Αυγόρου.


Το Φεστιβάλ τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Γεωργίας Νίκου Κουγιάλη.

Σε χαιρετισμό του ο Υπουργός Γεωργίας αναφέρθηκε στα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας διαβεβαιώνοντας ότι η Κυβέρνηση Αναστασιάδη θα συνεχίσει να ασκεί φιλοαγροτική πολιτική.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

SotiraNews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.