22 Ιουλ 2017

Αγία Νάπα: Σε σοβαρή κατάσταση δύο νεαροί μετά από τροχαίο με τετράτροχη


Δύο τουρίστες ηλικίας 23 ετών, τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από οδική τροχαία σύγκρουση που έγινε στις 3 τα ξημερώματα σήμερα, στην οδό Νήσι στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε στην οδό Νήσι 24χρονος, με συνοδηγό 24χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με τετράτροχη μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε 23χρονος έχοντας ως συνεπιβάτη επίσης 23χρονο.

Οι δύο 23χρονοι μεταφέρθηκαν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία αφού αμφότεροι έχουν υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας φέρει επίσης κατάγματα αυχένα και λεκάνης και έχει διασωληνωθεί, ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Ο 24χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και η συνοδηγός του μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια απολύθηκαν.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συνελήφθη ο 24χρονος που ενεπλάκη στο τροχαίο στην Αγία Νάπα

Συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 24χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος στην Αγία Νάπα.

Από το τροχαίο που συνέβη στις 3 τα ξημερώματα σήμερα στην οδό Νήσι στην Αγία Νάπα, τραυματίστηκαν σοβαρά δύο τουρίστες ηλικίας 23 ετών.

Αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 24χρονος, με συνοδηγό 24χρονη, συγκρούστηκε με τετράτροχη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο 23χρονοι.

Η κατάσταση της υγείας του οδηγού της μοτοσικλέτας κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.