27 Ιουλ 2017

Ξεκινά άμεσα η ανέγερση του Πολυδύναμου Κέντρου Σωτήρας


Άμεσα ξεκινά η ανέγερση του Πολυδύναμου Κέντρου / Κέντρου Κοινωνικών Παροχών Σωτήρας και για τον λόγο αυτό επισκέφθηκαν χθες το χώρο ο Δήμαρχος Σωτήρας, ο Έπαρχος Αμμοχώστου, ο μηχανικός της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου και λειτουργοί της Μονάδας Ευρωπαϊκών Ταμείων του Υπουργείου Εσωτερικών.


Σε ανακοίνωση του Δήμου Σωτήρας αναφέρεται ότι «στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα που προκύπτουν από τη χωροθέτηση του έργου αφού δεν παρουσιάζονται οποιαδήποτε προβλήματα όσον αφορά το συγκεκριμένο χώρο που επιλέγηκε με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η άμεση έναρξη υλοποίησής του».


Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Σωτήρας Γεώργιος Τάκκας «ο Δήμος σε συνεργασία με την Επαρχιακή Διοίκηση Αμμοχώστου θα προβούν στην άμεση έναρξη του έργου με την προκήρυξη προσφορών και την κατακύρωσή τους μέχρι το Σεπτέμβριο».

Πρόσθεσε ότι «το Πολυδύναμο Κέντρο / Κέντρο Κοινωνικών Παροχών Σωτήρας αποτελεί ακόμη μία εξαγγελία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη για έργα στο Δήμο Σωτήρας που προχωρεί προς υλοποίηση. Το έργο εντάσσεται επίσης ανάμεσα στα δεκατέσσερα έργα που πρόσφατα εξήγγειλε ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πετρίδης για ανάπτυξη της υπαίθρου και τη δημιουργία υποδομών, ύψους 9,4 εκατομμυρίων ευρώ στα πλαίσια του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης με αξιοποίηση κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση».


Ανέφερε ακόμα ότι «για το Πολυδύναμο Κέντρο / Κέντρο Κοινωνικών Παροχών Σωτήρας εγκρίθηκε το ποσό της τάξης του 1,8 εκατομμυρίων ευρώ και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χώρο εκδηλώσεων και συνεδρίων, αίθουσες χορού και ζωγραφικής, αναγνωστήριο, καφετέρια και εστιατόριο όπου θα μπορεί να φιλοξενεί τόσο νέους όσο και άτομα τρίτης ηλικίας».

Ο Γεώργιος Τάκκας ευχαρίστησε τον Έπαρχο Αμμοχώστου και τους λειτουργούς της Μονάδας Ευρωπαϊκών Ταμείων του Υπουργείου Εσωτερικών οι οποίοι δείχνουν ιδιαίτερη προθυμία για άμεση υλοποίηση του έργου.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.