26 Αυγ 2017

Πρωτοσέλιδο: Πρεμιέρα 28 Αυγούστου στις 6:45


Δευτέρα 28 Αυγούστου επιστρέφουμε! Ανανεωμένοι, με νέες ιδέες, εγκυρότητα κι αντικειμενικότητα, έτοιμοι να ριχτούμε στη μάχη της πρωινής ενημέρωσης με σεβασμό στον Κύπριο τηλεθεατή.

Η πιο επιτυχημένη πρωινή ενημερωτική εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης, ξανά στις οθόνες σας, κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ τη Δευτέρα 28 Αυγούστου.Με καθημερινές ανταποκρίσεις από τις επαρχίες, το SotiraNews.com χάρη στην εγκυρότητα και την αξιοπιστία του, θα ενημερώνει για ακόμη μια χρονιά μέσα απί τη συχνότητα της τηλεόρασης του Sigma για όλα την επικαιρότητα από την επαρχία Αμμοχώστου.


Καθημερινά από τις 6:45 το πρωί μέχρι και τις 9:40 ο Ανδρέας Δημητρόπουλος μαζί με τις Γαβριέλλα Ζάρτηλα και Χαρούλα Αλέξη θα προσφέρουν στους τηλεθεατές την πρώτη ουσιαστική ενημέρωση της τοπικής και διεθνούς ειδησεογραφίας με ρεπορτάζ, δελτία ειδήσεων, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, τις σημαντικές εξελίξεις της ημέρας, αναλύσεις όλων των θεμάτων της επικαιρότητας, παρεμβάσεις, φιλοξενούμενους στο στούντιο, ζωντανές συνδέσεις, ανταποκρίσεις, ειδικά ένθετα για όλη την οικογένεια, θέματα για την κοινωνία, τον αθλητισμό, το περιβάλλον, την υγεία και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες.

Κ όλα αυτά με χαμόγελο και καλή διάθεση. Για να έχουμε ένα καλό πρωινό ξεκίνημα, ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 6:45 ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.