19 Αυγ 2017

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στον Δήμο Αγίας Νάπας


Στις πρώτες προτιμήσεις ντόπιων και ξένων επισκεπτών ήταν η Αγία Νάπα κατά τη διάρκεια του φετινού Δεκαπενταύγουστου. Σε ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Καρούσος ευχαρίστησε το πλήθος ντόπιων και ξένων επισκεπτών που συνέρρευσε στην πόλη της Αγίας Νάπας για να γιορτάσει μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της ορθοδοξίας ξεπερνώντας φέτος κάθε προηγούμενο.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Νάπας εξέφρασαν τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους σε όλους τους επισκέπτες που προτίμησαν την Αγία Νάπα κατά τη διάρκεια του Δεκαπενταύγουστου.

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δεκάδες χιλιάδες Κύπριους που μας επισκέφθηκαν αυτές τις μέρες» δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κύριος Γιάννης Καρούσος προσθέτοντας επίσης ότι, «ο Δήμος Αγίας Νάπας ξεπέρασε φέτος κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας τόσο σε τουρίστες από το εξωτερικό αλλά ιδιαίτερα σε ντόπιους οι οποίοι προτίμησαν να απολαύσουν τις αμμώδεις παραλίες και τις θάλασσες μας αλλά και τα μοναδικά σημεία αναφοράς της πόλης μας».

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος αναφέρει επίσης ότι «με μεγάλη μας χαρά παρατηρήσαμε ότι οι προσπάθειες των τελευταίων ετών έχουν φέρει αποτελέσματα και ότι ο εγχώριος τουρισμός έχει αυξηθεί σημαντικά στην Αγία Νάπα», καταλήγοντας στο ότι «το γεγονός αυτό ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά για εμάς και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την πόλη μας εμπλουτίζοντας παράλληλα και την τουριστική εμπειρία σας».

SotiraNews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.