4 Αυγ 2017

Συνεχίζονται στο Παραλίμνι οι εργασίες για πέντε αναπτυξιακά έργα


Στο Παραλίμνι συνεχίζονται κανονικά οι κατασκευαστικές εργασίες στις τουριστικές περιοχές Πρωταρά, Περνέρα και Κάπαρη για την εκτέλεση και ολοκλήρωση πέντε αναπτυξιακών έργων τα οποία βρίσκονται υπό εξέλιξη.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης «αυτό το διάστημα είναι υπό εκτέλεση πέντε αναπτυξιακά έργα που αφορούν την δημιουργία αίθουσας αθλοπαιδιών, το πολεοδομικό οδικό έργο Περνέρας, την αναβάθμιση της Τεχνικής Σχολής Παραλιμνίου, την νέα αστυνομική διεύθυνση Αμμοχώστου και την αίθουσα εκδηλώσεων στο Α Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου».

Πρόσθεσε ότι «η αίθουσα αθλοπαιδιών βρίσκεται στα τελικά στάδια και θα έχει χωρητικότητα 600 περίπου ατόμων για καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα και φούτσαλ. Η κατασκευή άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2015 με προϋπολογισμό 1,5 εκατομμύρια ευρώ ενώ θα λειτουργήσει τους επόμενους δύο μήνες. Οσον αφορά το πολεοδομικό οδικό έργο Περνέρας οι εργασίες προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και αναμένεται να αποπερατωθεί το Φεβρουάριο του 2018».

Πολύ σύντομα, συνέχισε «θα προκηρυχθούν προσφορές για τη Λεωφόρο 1ης Απριλίου και τον παραλιακό πεζόδρομο ενώ έχει ήδη προκηρυχθεί η προσφορά για την ανέγερση νέου Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου. Το έργο για τη νέα Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου προχωρά κανονικά και αναμένεται να παραδοθεί περί τα τέλη του 2018».

Σύμφωνα με τον κ. Πυρίλλη «αυτή την περίοδο αναμένεται να υπάρξει οικοδομικός οργασμός στον Δήμο Παραλιμνίου με την ανέγερση νέων ξενοδοχειακών μονάδων και την ανακαίνιση αρκετών άλλων. Ταυτόχρονα το τουριστικό προϊόν της επαρχίας Αμμοχώστου θα εμπλουτιστεί με νέα εστιατόρια, καφέ και μπαράκια».

Πηγή: ΚΥΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.