5 Αυγ 2017

Πρόστιμο σε μουσουλμάνα - Κολύμπησε σε πισίνα με μπουρκίνι


Ούτε λίγο ούτε πολύ, 490 ευρώ ως αποζημίωση καλείται να πληρώσει μουσουλμάνα που έκανε μπάνιο σε κοινόχρηστη πισίνα ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Γαλλία φορώντας μπουρκίνι. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του lifo.gr, ο ιδιοκτήτης είπε ότι η μουσουλμάνα, που αναφέρεται από την οργάνωση United Against Islamophobia ως «Φαντίλα», είπε ότι μετά το μπάνιο με το μπουρκίνι, η πισίνα έπρεπε να καθαριστεί και να μείνει εκτός λειτουργίας για δυο ημέρες. Ένας υπάλληλος φέρεται να είπε στην μουσουλμάνα να βγεί από το νερό αλλά εκείνη δεν υπάκουσε, κάτι που η ίδια το αρνείται λέγοντας ότι δεν της ζητήθηκε να εγκαταλείψει την πισίνα.

 Ο ιδιοκτήτης κάλεσε το σύζυγό της να πληρώσει, ωστόσο αυτός αρνήθηκε λέγοντας ότι η πισίνα δεν άδειασε ποτέ και ότι λειτούργησε κανονικά την επόμενη ημέρα. "Απογοητεύτηκα, συγκλονίστηκα και ένιωσα τραυματισμένη από το γεγονός ότι κάποιος θα μπορούσε να είναι τόσο υποκριτικός και κακός λόγω ενός μπουρκίνι", δήλωσε η Φαντίλα.

 Παρά τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη, η αντιρατσιστική οργάνωση επιμένει ότι η γυναίκα δεν δημιούργησε κίνδυνο υγιεινής επειδή κολύμπησε με ένδυμα για το νερό και όχι με τα καθημερινά ρούχα της.

 Πηγή: Sigmalive

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.