28 Αυγ 2017

Πρωταράς: Μπροστά σε παιδιά ο αστυνομικός προέβαινε στην άσεμνη πράξη (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση του δημόσιου αυνανισμού του 44χρονου αστυνομικού ο οποίος τελεί πλέον σε διαθεσιμότητα.

Το περιστατικό που σημειώθηκε χθες Κυριακή σε πολυσύχναστη περιοχή του Πρωταρά, φαίνεται πως σήκωσε στο πόδι τους παρευρισκόμενους. Αιτία σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές του SigmaLive ήταν ότι ο 44χρονος προέβαινε σε δημόσιο αυνανισμό μπροστά στα μάτια τριών ανήλικων παιδιών που έπαιζαν στην αποβάθρα που βρίσκεται μπροστά από την παραλία.Το ένα εκ των τριών παιδιών αντιλήφθηκε το περιστατικό και άμεσα έτρεξε στους γονείς του όπου και ανέφερε το περιστατικό. Αμέσως ο πατέρας του παιδιού φαίνεται να πήγε προς την αποβάθρα, αλλά μόλις έγινε αντιληπτός από τον 44χρονο, ο τελευταίος πήδηξε στην θάλασσα.

Γονείς των παιδιών αλλά και πλήθος κόσμου που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην παραλία αναστατώθηκαν όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SigmaLive ενώ για κατευνασμό της κατάστασης που προκλήθηκε όταν ο 44χρονος βγήκε από την θάλασσα, επενέβησαν οι ναυαγοσώστες που βρίσκονται στην παραλία μέχρι να φθάσουν στην σκηνή οι αστυνομικοί που παρέλαβαν τον ύποπτο.

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιο Στυλιανού, χθες, Κυριακή, γύρω στις 18:00 το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία από πολίτες ότι 44χρονος προέβη σε άσεμνη πράξη σε παραλία στον Πρωταρά. Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου μετέβηκαν στην σκηνή όπου κάλεσαν τον 44χρονο και προσήλθε στον αστυνομικό σταθμό. Εναντίον του πιο πάνω εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση. Πέραν της ποινικής υπόθεσης που είναι αυτονόητο ότι διερευνάται, έχουν δοθεί οδηγίες και διερευνάται επίσης εναντίον του πειθαρχική υπόθεση και σήμερα ο Αρχηγός Αστυνομίας έδωσε οδηγίες και το μέλος της Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Πηγή: SigmaLive

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.