22 Αυγ 2017

Συνελήφθη και τρίτο άτομο για την ένοπλη ληστεία στον Πρωταρά


Υπό διήμερη κράτηση 51χρονος σχετικά με ένοπλη ληστεία στον Πρωταρά στις 15 Αυγούστου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης δύο ημερών εναντίον 51χρονου από τη Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ένοπλης ληστείας, παράνομης κατοχής μη πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής αντικειμένου εκτόξευσης επιβλαβούς αερίου, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, απειλής και κακόβουλης ζημιάς.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 15 Αυγούστου 2017 στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία , ο 51χρονος συνελήφθηκε χθες στη Λάρνακα, ύστερα από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του κατά τη διάρκεια διερεύνησης της υπόθεσης ένοπλης ληστείας περιπτέρου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου σε περίπτερο στον Πρωταρά.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθηκαν και τελούν υπό κράτηση άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 29 και 35 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου, δύο άνδρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, εισήλθαν στο περίπτερο και υπό την απειλή πιστολιού και τη χρήση σπρέι, κατάφεραν να αρπάξουν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των €1,200 και τράπηκαν σε φυγή.

Ο ένας από τους δύο δράστες, 29 ετών, ακινητοποιήθηκε από τον υπάλληλο του περιπτέρου και άλλους παρευρισκόμενους, που τον καταδίωξαν και παραδόθηκε στην Αστυνομία. Μετά από σχετικές εξετάσεις συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και ο 35χρονος.

Ο 51χρονος ύποπτος που συνελήφθηκε χθες οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου όπου και ανακρίθηκε, ενώ σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης 2 ημερών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.