15 Αυγ 2017

Ληστεία υπό την απειλή όπλου σε περίπτερο στον Πρωταρά


Υπό την απειλή αεροβόλου πιστολιού και με τη χρήση σπρέι, δύο ληστές εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τρίτης σε περίπτερο στον Πρωταρά, αποσπώντας χρηματικό ποσό ύψους 1.200 ευρώ, καταδιώχθηκαν όμως στη συνέχεια από τον υπάλληλο και πελάτες, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του ενός.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, η καταγγελία έγινε στις 5:00 το πρωί από τον 24χρονο υπάλληλο του περιπτέρου. Σύμφωνα με αυτή, στις 4:30 τα ξημερώματα, δύο άγνωστα πρόσωπα που φορούσαν κουκούλες μπήκαν στο περίπτερο. Ο ένας προέταξε πιστόλι εναντίον του υπαλλήλου, ενώ ο άλλος τον ψέκασε με σπρέι.

Ακολούθως οι δύο ληστές απέσπασαν από το ταμείο 1.200 ευρώ σε μετρητά και απομακρύνθηκαν. Κατά την έξοδό τους από το περίπτερο, οι δύο καταδιώχθηκαν τόσο από τον υπάλληλο, όσο και από πελάτες του περιπτέρου, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί ο ένας εκ των δραστών.

Πρόκειται για 29χρονο κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος και συνελήφθη από την Αστυνομία που έφθασε στο σημείο, ενώ ο συνεργός του τράπηκε σε φυγή. Το όπλο εντοπίστηκε έξω από το περίπτερο και σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για αεροβόλο πιστόλι.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου προσώπου και η εξέταση της υπόθεσης συνεχίζονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.