14 Αυγ 2017

Τραγωδία Helios: To βίντεο ντοκουμέντο από την πτήση


Τελέστηκε σήμερα, 14 Αυγούστου το 12ο μνημόσυνο των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας της `Ηλιος στο Γραμματικό Αττικής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Συγγενών Θυμάτων, σήμερα οι οι συγγενείς μνημονεύουν τους αγαπημένους στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γραμματικού, που κτίστηκε στο χώρο της συντριβής.

Ήταν 14 Αυγούστου 2005 που Κύπρος και Ελλάδα βούρκωσαν, που όλοι καθηλωμένοι μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης τους προσπαθούσαν να μάθουν «Πως έπεσε το αεροπλάνο;», «Γιατί;», «Επέζησε κανείς;», «Πέθανα όλοι;», γράφει στην ανακοίνωση. "Ναι πέθαναν όλοι. 121 άνθρωποι. 121 άνθρωποι έσβησαν στην αεροπορική συντριβή της 14ης Αυγούστου 2005 λίγο έξω από την κοινότητα Γραμματικού".
115 επιβάτες και 6 άτομα πλήρωμα με προορισμό την Αθήνα και την Πράγα, από τη Λάρνακα, απανθρακώθηκαν έπειτα από τη συντριβή του αεροσκάφους των αερογραμμών Helios Airways, στις 12:04, στο Γραμματικό Αττικής.

Η σελίδα «Passengers Your Attention Please» ανέβασε ένα βίντεο διάρκειας 13 λεπτών, με πλάνα από το Discovery Channel και τίτλο «The Ghost Plane», το οποίο εξετάζει τη συντριβή του Helios 737-31S.

Δείτε το βίντεο:Πηγή: SigmaLive

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.