7 Αυγ 2017

Χρηματικό πρόστιμο στις δύο Βρετανίδες για το laughing gas στην Αγία Νάπα


Χρηματικό πρόστιμο επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στις δύο Βρετανίδες που πιάστηκαν σήμερα τα ξημερώματα από την Αστυνομία να πωλούν παράνομα laughing gas σε περαστικούς στην Αγία Νάπα.

Στην 24χρονη επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 250 ευρώ ενώ στην 19χρονη πρόστιμο ύψους 230 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα το πρωί σε δύο συλλήψεις σε σχέση με παράνομη πώληση φαρμακευτικού προϊόντος τύπου «Laughing Gas», στην επαρχία Αμμοχώστου.

Πρόκειται για 24χρονη και 19χρονη, οι οποίες εντοπίστηκαν από μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου, σε δρόμο της Αγίας Νάπας, να προσεγγίζουν περαστικούς με σκοπό να τους πωλήσουν Laughing Gas.

Από έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή τους από μία μεταλλική φιάλη εκτόξευσης αερίου με δύο στόμια σε κάθε φιάλη. Στο ένα στόμιο υπήρχε συνδεδεμένο μπαλόνι και στο άλλο στόμιο υπήρχε συνδεδεμένη θήκη όπου τοποθετείται αμπούλα. Από την 24χρονη κατασχέθηκαν η φιάλη αερίου, 26 αχρησιμοποίητες αμπούλες, τρεις χρησιμοποιημένες αμπούλες, 42 άδεια μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των €58,50. Από την 19χρονη κατασχέθηκαν η φιάλη αερίου, 30 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 18 χρησιμοποιημένες αμπούλες, 35 άδεια μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των €85.

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων ενώ σήμερα το επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου που συνεδρίασε στο Παραλίμνι τους επέβαλε χρηματικό πρόστιμο.

Αύξηση στις υποθέσεις

Πρόκειται για την 17η υπόθεση που κατέγραψε η Αστυνομία μέχρι στιγμής για το 2017. Κατά το 2016 καταγράφηκαν 15 υποθέσεις και 12 για το 2014.

SotiraNews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.