12 Οκτ 2017

Διατηρεί πληρότητα 100% και τον Οκτώβριο η Αγία Νάπα


Η Αγία Νάπα διατηρεί τις υψηλές πληρότητες του 100% και μέσα στον Οκτώβριο, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η περιοχή διανύει την καλύτερη τουριστική περίοδο που είχε ποτέ, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του Δήμου Αγίας Νάπας.

Φέτος, δηλώνει ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος, όπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου, "καταρρίπτουμε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, αφού υπολογίζουμε ότι η Αγία Νάπα θα φιλοξενήσει πέραν των 700,000 τουριστικών αφίξεων από το εξωτερικό. Οι συγκεκριμένες αφίξεις θα δημιουργήσουν περίπου 5 εκατομμύρια διανυκτερεύσεις, με μια συνεισφορά προς την κυπριακή οικονομία πέραν των 700 εκατομμυρίων ευρώ».

Πρόσθεσε ότι «πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι η επισκεψιμότητα από ντόπιους έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Η Αγία Νάπα, τα ξενοδοχεία, τα κέντρα αναψυχής και τα καταστήματα, απολαμβάνουν τα εξαιρετικά αποτελέσματα της τουριστικής χρονιάς που διανύουμε, αποτέλεσμα των προσπαθειών που κατέβαλαν τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Αγίας Νάπας, η κυβέρνηση και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού».

Υπολογίζουμε, είπε, "ότι οι ψηλές πληρότητες θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου, ενώ ικανοποιητικές είναι οι κρατήσεις και για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου".

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, ανήρτησε την ανακοίνωση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης συνοδεύοντάς την με χθεσινή φωτογραφία της παραλίας Πανταχού η οποία φαίνεται να είναι κατάμεστη από κόσμο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε όπως αποφεύγετε απρεπείς λέξεις και εκφράσεις.